Info

Adresa: Autostrada Tirane - Durres km. 6, Kompleksi Usluga CO (prane QTU-se) Tel/Fax: +355 (04) 450 4154 Cel:+355 68 432 1111 Cel: +38 (063) 943 2028
info@evroashensor.com

Evroashensor Design

Evroashensor Design është diçka më shumë se një përzgjedhje të kabinave ashensor, dyer, butonat dhe panelet operativ EVROASHENSORDesign është një propozim i ri për të jetuar. Përbërë nga tre stilet, futuristic, moderne dhe klasike.

LIFT Hidraulik

LIFT Hidraulik  thotë fleksibël, gjendjen e artit, mjedisore miqësore, zgjidhje hidraulike për çdo ndërtesë me gropë dhe kufizimet headroom për ngarkesë të vlerësuarat nga 450kg të 1.000kg

EVROASHENSOR PARK

Sistemet Parking: EVROASHENSOR PARK

Zgjidhje e përkryer për krijimin e parkingjeve apo për transport vertikal e automjeteve në mes të dy (2) apo më shumë nivele.

Partneret

Kabina
Kabina

LIFT kabina

Bazuar në një kombinim te suksesshëm te një sistemi modular dhe një përzgjedhje të gjerë të materialeve të specializuara të kualitetit të lartë, Doppler Prodhim industrial ka një gamë të plotë të pasagjerëve dhe të ngarkesave kabina duke marrë një përkujdesje të mirë të prodhimit edhe detaje të vogla. Duke përdorur një program, zhvilluar posaçërisht nga kompania, në bashkëpunim me një vizatim 3-D paketë CAD / CAM, simetri e formës makinave dhe cilësi të lartë e përfundontë brendshëm është i siguruar.

 

Read more...
 
Lift Cabins

PROFESIONALE

Në ndërtesat publike me trafik të rëndë, kabina duhet të përqafojë qëndrueshmëri dhe funksionalitetin.

DANAE dhe IFIGENIA janë projektuar për të kënaqur këto kërkesa. Ata janë të prodhuara me materiale të kualitetit të lartë që sigurojnë qëndrueshmëri dhe ambiente me të trafikut të rëndësishme dhe detyrë e rëndë.

DANAE dhe IFIGENIA mund opsionale të prodhuara me materiale antibacterial në mënyrë që të instalohen në ndërtesat që kërkojnë nivel të lartë të higjienës si spitale, supermarkete etj

 

Read more...